◇作ってみよう!簡単で美味しいお料理
作ってみよう!ちらし寿司。いつでもどこでも簡単に!
- *In Generally, Sushi Rice(flavored with sushi-vinegar) gently mixing and topping with sliced fish, mushroom and Vegetables, topping with egg(baked and sliced) ,nori-seaweed(lightly toasted and sliced).
材料 : お米、水、寿司酢、沢庵、鮭、焼き海苔
作り方 :
- ご飯を炊く
少しかために炊き上げる
- 炊き上がった温かいにご飯に適量の寿司酢を混ぜて冷ます。
粉末状の寿司酢でも可
- 鮭を焼き、ほぐしフレーク状にする。
市販の瓶入りの鮭フレークでも可
- 沢庵を食べやすい大きさ5mm-1cm程度の角切りに切る
- 2の冷ましたご飯に3のフレーク状の鮭と4の角切りの沢庵を入れて彩よく、ざっくり混ぜる
- 完成。
仕上げに焼きのりを刻んでのせると見栄えも良くより美味しくいただける。
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🔹 Communications Career Over 18 Years From 1997, in 2 PR Company in Japan and PR Firm.🔹🔹December,2015 - Starting Up and Working as AT Communication Design Akiko Matsui (Freelancer). And Start Building My Website as well.
🔹🔹🔹My First Job in Non-Life Insurance Company Headquarters in Japan for 3Years. In Charge of Sales Management. I Had experienced Promotion, and Customer Relationship. After I worked at Sales Promotion Event Company, I Worked for 3years as Book Store Clerk. My Duties were Sell Books, in-Store Sales Promotion and Inventory Control of Children's Book, Comics, Pocket-sized Books.
▹You can see my biography in more detail here→atcomdesign.jp/home/about/
🔹🔹🔹短大を卒業後、日本国内の大手損害保険会社本社に勤務。販売管理・イベント・セールスプロモーションなどを経験。ソフトウェアのイベント運営会社を経て、大手の書店・書籍出版会社のブックセンターに勤務。販売と担当カテゴリー(児童書・コミック・文庫)の在庫管理・店頭プロモーションなどの店頭業務を経験。🔹1997年に広報・PR業界へ。PR会社・外資系のPR FIRMなど3社にて18年間勤務。🔹🔹2015年12月に独立し、AT Communication Design 松井亜紀子(フリーランス)として始動。このウェブサイトを立ち上げました。
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